Одесский форум.Форум Одесса.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Глазур

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Дуже подобається дзеркальна глазур для торта або гляссаж, як її ще називають. Красиво блищить і виглядає, АЛЕ як вона ріжеться це просто щось. Може я допускаю помилки в приготуванні, але при розрізанні торта вона просто тягнеться за ножем як гума. Хто в цій справі розбирається, підкажіть, будь ласка Ваш досвід. Заздалегідь дякую

0

2

Розкажіть тоді вже як готуєте, що б підказати чи є помилки. Взагалі, звичайно, якщо глазур желатиновая - то само собою вона буде тягуча.

0

3

Може ви неправильно розрізаєте торт? За правилами муссовий торт, який покритий дзеркальною глазурью потрібно розрізати гарячим мокрим ножем.

0

4

Автор, я теж раніше мучилася, нічого у мене не виходило, а потім стала покривати торти покупної глазур'ю. Ось тут мені подобається якість глазурі і результат на торті https://tortino.com.ua/product-category … lad-kakao/ . Ще є маленький секретік, глазур треба гарно пробити блендером, хвини дві-три треба взбивати.

0



Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно © 2007–2019 «QuadroSystems» LLC